Regen en nog eens regen
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
17 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam
hallo iedereen,
we zijn veilig aangekomen op curacao na een erg lange vlucht. Ik blijf gewoon hier om nog zo'n lange zit te vermijden.
gisteren was het een beetje bewolkt, maar verder heel aangenaam met 29 graden. lekker aangekomen in ons studiotje. klein, maar van alle gemakken voorzien. aangezien het rond 7 uur al donker is hebben we nog geen ontdekkingstocht gehouden.
die moet eigenlijk vandaag plaatsvinden, maar het regent dat het giet. zelden regent het zo hard in Hollanda. welja, ik zit nog steeds in mijn korte broek ;).
ik heb al wat huissalamanders ontdekt en helaas ook de huismuggen. wij zijn nog vers bloed, dus ze hebben een feestmaal aan ons gehad vannacht. schijnbaar veel knoflook eten en een kleurtje kweken is de remedi. dan heb ik over een maandje geen antimuggenspul meer nodig.
nou gaan we nu maar de regen trotseren om ff in de stad te gaan kijken. ik schrijf snel weer en houd jullie op de hoogte.
dikke kus, knuffel, boks aan iedereen
ps. peter, ik wens jou ook veel geluk voor nog vele jaren voor ons (als ik het goed vertaald heb dan)
dikke kus, knuffel, boks aan iedereen
17 Februari 2009 - 13:22
Mama:
tja, daar zit je dan in de regen.. had je niet beter hier kunnen blijven?
Maar nee,ik zou ook liever met 29 graden regen hebben.
Fijn dat julie goed zijn aangekomen.
foto's gezien op de site van Laura.
Studio klein maar fijn met"gezellige"huisdieren.
Geniet maar lekker voorlopig is iedere dag een avontuur.
kus mama -
17 Februari 2009 - 13:34
Laura:
Hi Jelle,
Mooi dat je goed bent aangekomen! Wel kut dat het meteen zo regent. Hier is het in een keer super goed weer, niet normaal gewoon! Ik denk dus dat we dat kutklimaat aan jou hadden te danken en dat je dat nu mee hebt genomen naar Curacao, je kunt dus net zo goed terug komen! (Flauw Grapje)
Ben erg benieuwd naar je foto's en hoop dan ook dat ze er snel op staan. Huissalamanders zijn gezellig joh, de muggen wat minder maar ze hoeven je vanzelf niet meer.
Heel veel plezier nog daar en geniet er van!
Kus -
17 Februari 2009 - 14:23
Elly:
Nou Jelle hard aan je tan werken dan maar! Veel plezier op jullie ontdekkingstochten, kan ik straks ook van profiteren.Liefs -
17 Februari 2009 - 19:03
Sheelah:
Haaa Jelle,
Konta? Ik lees dat jullie ondertussen zijn aangekomen op dushi Korsow. Echt vet! Ik kon helaas niet meer op jullie afscheid komen, zat een beetje met het vertrek van Yannick die nu ook daar zit.
Waar wonen jullie eigenlijk precies?
In april kom ik voor drie weken op vakantie, dus dan zou het wel leuk zijn om iets af te spreken!
Tot dan.
Kus, Sheelah -
18 Februari 2009 - 07:03
Sandro:
Mooi man, stuur mij zo'n salamder op!
kusjes -
19 Februari 2009 - 11:16
Peet:
ik dacht dat het "gefeliciteerd met je verjaardag" betekent... Is het weer al een beetje beter? Hier schijnt de zon! de lente is begonnen ;-)