Queensday 2011
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
01 Mei 2011 | Nederland, Amsterdam
ja hoor, het was weer zover. ondertussen de derde keer dat ik hier op Curacao de verjaardag van onze koningin heb mogen vieren. En ik moet zeggen: Bea weet hoe ze een feestje moet geven.
ik moest eerst werken die dag, dus dat was een beetje minder, maar al met al pakte dat wel goed uit. het was erg warm die dag. Het kwam dus wel goed uit dat ik met 34 graden lekker in het water lag ipv aan de zuip in de binnenstad, terwijl de zon m'n hersenen kookt.
tegen een uur of 5 kwam ik aan in Punda, het begon al wat af te koelen, en kwam terecht in een horde mensen die duideljk al gekookte hersenen hadden. volop feest overal. vrijmarkten, dj's, bands en knallende mensen. het is net A'dam alleen dan in het klein en gegarandeerd lekker weer.
om wel de kosten een beetje te drukken had ik een fles bacardi lemon sprite en een fles whisky cola in mijn rugtas bij me. alleen hier en daar een cup met ijs scoren en gaan. ik heb dus op de dag zelf 10 piek uitgegeven, maar er toch constant een uber-gezellige dronk op nahouden.
eerst met Laura, Koevert en wat andere vrienden gehangen bij het wilhelmina plein. vervolgens naar het Riffort. onderweg kwam ik een paar Amerikanen tegen waar ik vervolgens een paar uur mee heb gechilled en gedronken. heel gezellig. op weg terug naar punda die gasten ergens in het publiek kwijtgeraakt. dus op zoek naar de volgende groep bekenden. die waren te vinden op de schaarloo kade, tegenover de drijvende markt (voor de mensen die willemstad een beetje kennen). al mijn collega's stonden daar en een leuke band speelde.
dus we hebben lekker gedanst, gedronken, slap geouwehoerd en heel veel gelachen.
iedereen opeens pleitte, feest voorbij. ik dus naar huis. maar ik was 's middags komen lopen en moest nu dus alleen 's nachts door Otrobanda naar huis. dat voelde toch niet zo prettig en zal ik voortaan ook niet meer doen. te link. maar alles ging goed en kwam onderweg zelfs nog een gast tegen die in kende en heeft me de laatste 200 mtr een lift gegeven.
het was dus een geweldige dag en een fantastisch feest.
het enige wat ik kan zeggen is: was de koningin maar vaker jarig...
het was dus een geweldige dag en een fantastisch feest.
het enige wat ik kan zeggen is: was de koningin maar vaker jarig...
01 Mei 2011 - 20:00
Elly:
Over het weer hadden we hier ook niet te klagen, en ja onze Bea toch wl heel erg dichtbij....alleen 2 dg. voor haar komst diverse wegen al afgesloten en dus via een omweg naar mijn werk!
Maar goed, al met al uitstekende organisatie maar nu aftellen....over 4 wkn. vakantie, rondreis Israel en verheug me erop!
Hou je goed en misschien kom ik in het najaar Laura bezoeken.
Liefs