Het einde in zicht
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
01 December 2011 | Nederland, Amsterdam
hallo iedereen,
jaja het einde is in zicht. het einde van het jaar, het einde van dit blog-ding (aangezien de laatste post in juli was en dit ook een van de allerlaastte zal zijn) en het einde van avontuur op Curacao.
ik heb allerlei nieuwe plannen in mijn kleine breintje laten ontspruiten, die ondertussen geworteld zijn en zich binnenkort laten oogsten.
Ik heb besloten in Mei 2012 Curacao definitief te verlaten. ik heb hier mijn ding nu wel gedaan. in ruim drie jaar ben ik dan een stuk bruiner, duikinstructeur, diveshop manager en een heel stuk relaxter/minder gehaast geworden.
het is weer tijd voor nieuwe dingen, nieuwe plaatsen, nieuwe mensen.
het plan is dus als volgt: In Mei kom ik terug naar Nederland. daar zal ik dan een paar maanden wonen, waar weet ik nog niet. Ik werk me dan drie keer in de ronten om so snel mogelijk zo veel mogelijk geld te verdienen.
in de tussentijd wel weer chillen met iedereen in NL en wennen aan het kl*te klimaat wat ik heb achtergelaten.
zodra ik genoeg geld heb ga ik in Rotterdam mijn AFF-brevet halen (AFF: Accelerated Free Fall). oftewel skydiven.
vervolgens vertrek ik naar Australie!! Daar wil ik sowieso 2 jaar blijven en als het mogelijk is en chill is langer. Hopelijk kan ik daar bij een bedrijf aan de slag waar ik skydive instructeur kan worden.
Ik wil hoe dan ook veel buiten kunnen zijn, in een lekker klimaat leven en nog redelijk mijn islandtime feeling vast houden. hopelijk kan ik dat vinden in Oz.
Natuurlijk is dit een update om iedereen van mijn plannen op de hoogte te stellen. kan iedereen zich alvast verheugen en voorberieden op mijn wederkeren ;-), maar dit is ook een oproep. of een wake up call zo gezegd.
Als iemand nog graag Curacao een keer wilt bezoeken, iets wat ik heel heel heel chill, fijn, cool, etc, zou vinden. dan heb je nog slechts 6 maanden!! je hebt al 3 jaar de tijd gehad om een kijkje te komen nemen in mijn leven en met je teentjes in het zand met een persoonlijke reisgids een drankje te nuttigen, but time is running out!
hopelijk komen er nog wat reacties en wellicht wat data voor bezoek! sowieso tot over 6 maanden my friends
ayo
het is weer tijd voor nieuwe dingen, nieuwe plaatsen, nieuwe mensen.
ayo
01 December 2011 - 17:23
Thijs:
Ajo Broer,
Nog maar 6 maanden met je billen bloot melk uit een kokusnoot? :)
In februarie doen we je weer aan, tot snel! -
01 December 2011 - 17:26
Hélène:
Jeuj!!! Je komt terug!!!! Leuk man. Sowieso goed plan, heb je goed bedacht. Haha. Curaçao zal het helaas niet gaan worden voor mei. Dat de tyd zo focking snel is gegaan man!!! Damn!! 3 jaar alweer... Geniet er nog van, dikke x -
02 December 2011 - 04:11
Maya:
Hey gave plannen om als skydive instructeur te werken! laat me weten tegen die tijd, heb wel wat contacten voor je hier in Australie! -
07 December 2011 - 08:34
Elly:
Wat een plannen, gelijk heb je, hoop dat je het nederlandse klimaat wel weer kunt verdragen:).
Succes met alles!
Liefs -
07 December 2011 - 10:41
Jermaine:
Jelle amigoe,
Heel leuk om te horen dat het allemaal een mooie ervaring is geworden en je het hoodstuk "E aventura de makamba flako na Korsow" waarschijnlijk ook succesvol gaat afsluiten.
Vergeet niet dat je ook vrienden in Tilburg hebt die jou nog graag zouden willen zien zodra je weer hier bent.
Greetz J -
25 Januari 2012 - 05:50
Danny Vogt:
Hee Jelle, dus opzoek naar nieuwe uitdagingen goed zo! Man ik mis het wonen op een eiland erg veel dus weet waar je aan begint. Ik hoop je te ontmoetten waneer je Nl kunnen we lekker chillen en eilandervaringen uitdelen.
P.S.
Ben in november vader geworden kan je dat geloven!!!