koud man
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
19 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam
hallo, weer een bericht uit het zogenaamd tropische curacao.
het is noeg steeds wel lekker hoor, maar je went zo snel dat ik het gisteren gewoon koud had. er stond een frisse wind en het was ongeveer 26 graden. jullie verklaren me natuurlijk allemaal voor gek en vervloeken me natuurlijk, maar ik meen het. ik zat gewoon met kippenvel op het strand.
dat strand valt trouwens ook wel mee. iedereen is helamaal lyrisch over het geweldige mambo beach. het is met een kunstmatige rotspartij afgesloten van de zee. dat geeft een beetje een zwembad effect. beetje jammer. net als dat overal voor betaald moet worden en iedere dag enorme cruiseschepen hordes vervelende amerikanen en britten komen afleveren. hihi ik klink nu al als eeen echte eilandbewoner, terwijl ik nog zo wit ben als de salamanders hier op de muur.
misschien vragen jullie je af waarom er nog geen foto's op de site staan. nou dat komt omdat deze site eigenlijk heel kut is. ik heb van mijn boys natuurlijk een vette camera gekregen die een te hoge resolutie heeft om ze op de site te plaatsen. en ik weiger om de kwaliteit van de foto's op te offeren voor een site die niet meer van 2009 is. ik ga dus een andere account maken op flickr.com waar ik al mijn foto's op kwijt kan.
tzt krijgen jullie het adres daarvan.
nu weer ff de stad in. boodschappen doen enzo. tot lezens.
kus, knuffel, boks
tzt krijgen jullie het adres daarvan.
nu weer ff de stad in. boodschappen doen enzo. tot lezens.
kus, knuffel, boks
19 Februari 2009 - 13:52
Laura:
Haha, je klinkt nog niet zozeer als een eilandbewoner. Eerder als een enorme zeur! Of proef ik gewoon een beetje heimwee in je verhaal?
Ik ben erg benieuwd naar je foto's. Zorga maar dat die acount snel is aangemaakt en veel plezier nog!
Kus -
26 graden met een briesje,
chillen in de zee/zwembad. Ik heb het echt met je te doen Jelle.;). -
19 Februari 2009 - 16:16
Elly:
Neem mij niet kwalijk maar je klinkt als een echte nederlander(klagen). Hier hadden wij vanmiddag natte sneeuw, wat heb je liever?
Alle gekheid op een stokje, je wordt vast nog een echte eilandbewoner!
Geniet nu maar gewoon.
Liefs. -
19 Februari 2009 - 16:19
Jordy:
Negert.. Mooi om te lezen dat je in curacao zit met je witte billetjes. Wat ik begreep is dat het dus voor een ele ele lange tijd zal zijn met door reis naar venezuela? Iig, blijf lekker zitten waar je zit en bekijk nederland lekker via de webcam. Alle succes toegewenst! -
19 Februari 2009 - 16:20
Jordy:
Owja... en korte broeken zijn de bom :)