carnaval!!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu carnaval!!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu

carnaval!!!!

Door: Jelle

Blijf op de hoogte en volg jelle

22 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam

nou, we hebben vandaag dus carnaval gevierd op curacao. ik moet zeggen, hier kunne de brabanders en limbo's nog wat van leren. geen gehos, geen polonaise en geen lomp gebrul, maar heerlijke salsa, drumbands en merengue. swingen dus. ook de outfits liegen er niet om. verschrikkelijk kleurijk, origineel en vaak ook heel sexy. want schudden met die billen kunne ze hier wel, heerlijk.

we zijn eerst naar santa maria gelopen om daar een lekker plekje bij een snek(bar/snackbar) te bemachtigen. alles wat we nodig hjadden was daar; schaduw, wc en bier (wat overigens de goedkoopste drank is). De optocht begon daar en duurde zo'n 3,5 uur. een kilometer lange stoet van vrachtauto's met daarop geluidsinstallaties waar menig houseparty in nederland jaloers op zou zijn. oordopjes zijn dan ook geen overbodige luxe. achter iederen truck prachtig uitgedost dansers. het hele eilnad was uitgelopen en had zich op stoeltjes, standjes en op auto's langs de route geplant. iedereen was vrolijk en danste lekker mee. ook iedereen was meteen aan de zuip. zelfs om 11 's ochtends vloeide het bier en de sterke drank al rijkelijk.

nu liggen we een beetje bij te garen van al dat gefeest en zijn we nog aan het overpeinzen om vanavond ook de stad in te gaan. over 2 dagen moeten we beiden al weer aan het werk, dus nog ff genieten is wel zo fijn.

ik zal wat foto's erbij zetten om het carnaval hier wat te illustreren. voor het uitgebreide fotoverslag moet je ff op de site van laura kijken. iemand is heel lief geweest en heeft voor haar extra ruitme voor foto's gekocht (hint,hint ;) ) zij kan er dus 400 kwijt en ik wel 10. dus check daar ff. voor wie niet weet waar te kijken: ikkandewereldaan.waarbenjij.nu

kus, knuffel, boks

• 23 Februari 2009 - 09:03

Mama:

Hoi Jelle,
    Dat ziet er fantastisch uit zeg. Bij dit soort beelden, hele mooie ook van Laura, krijgt zelfs de nuchtere Hollander als ik ben nog zin in carnaval.
    Geniet er maar van want inderdaad morgen aan de bak.
    Veel liefs voor jullie beiden. mama

• 23 Februari 2009 - 17:32

Elly:

Lijkt mij een super sfeertje, lekker genieten dus!
    Morgen aan het werk, een iets serieuzere bezigheid, veel succes.

Liefs