ola - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu ola - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu

ola

Door: Jelle

Blijf op de hoogte en volg jelle

11 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam

hallo allemaal, weer een berichtje vanauit curacao.
het is weer ff geleden, want internet is super traag op mijn nieuwe adres. dus zit ik nu ergens anders ff dit berichtje te typen.
het nieuwe huisje bevalt prima, hoewel we wel wekelijks moeten spuiten tegen kakkerlakken, bah.
wel vet. we hadden er 1 vergast en naar buiten geveegt. nog geen halve dag later is dat beest al bijna helenmaal weggegeten door mieren, van zo'n kleine cm groot. super vet. het is hier discovery channel in je voortuin.

op mijn werk is het wel ok, veel meer kan ik er niet van maken. ik heb vandaag een halve dag vrij genomen om op banenjacht te gaan. ik trek het heel slecht, maar dat zal je me niet daar horen zeggen. een grote glimlach de hele dag en dan weer snel pleitte aan het einde v/d dag.
ik begin ook al een aardig kleurtje te krijgen (voor kolet begrippen dan) ik vind dat ik al best bruin ben, maar ben nog steeds een vette bleekscheet hier. en heel apart dat de locals een stuk vriendelijker tegen laura zijn, dan tegen mij. wel ja. laten we maar denken dat ze zich door mij bedreigd voelen ;) hihi.

nou nu weer verder op banenjacht. ik houd jullie op de hoogte. en op auto jacht. vanavond een lancer bekijken, voor 1900 piek. hopelijk is het iets.

tot lezens en horesn wellicht

ayoo

• 11 Maart 2009 - 16:19

Cyriel:

Jelle!!

Ik dacht dat jij niet zoveel problemen met kakkerlakken had?? Hahaha. Uitroeien die beesten. Welcome to my world. Hahaha. We hebben je kaartje trouwens ontvangen en zijn nu helemaal jaloers op je. Het is wel een stukkie stiller geworden op het werk. En we moeten nu zelf iets meer opruimen. (behalve als paula haar opruimwoede heeft.) En ook de capwand bijhouden wat we niet gewend waren. Maar in ieder geval goed om te horen dat je het naar je zin hebt.
    groeten Cyriel (en natuurlijk ook van de rest van Britain tilburg) enne bel maar een keertje voor groene stroom

• 11 Maart 2009 - 16:48

Maud:

Ieeeuww!! Kakkerlakken, bah ;)
    Hoop dat je banenjacht iets oplevert.. succes!! X

• 11 Maart 2009 - 19:42

Elly:

Kakkerlakken...., getver, goed spuiten maar en vooral alles wat eetbaar is goed afsluiten. Heb behoorlijk wat ervaring met deze beesten, Laura raapte ze vroeger in Teheran gewoon op, of dit nu nog zo is betwijfel ik!

Hoop dat het toch gauw zal lukken met een andere baan!

Succes, veel liefs

• 11 Maart 2009 - 20:35

Wim:

Jelle goed of te lezen dat je nieuwe stek bevalt, maak je geen zorgen om die kleine kakkerlaken ik hoor net dat er een hele grote naar je toe wil komen om te duiken ;)
    Ciao

• 17 Maart 2009 - 22:01

Helene:

jelle!!!

eindelijk heb ik je "gevonden". ik heb echt alles af gegoogled geen succes, had wel die van laura gevonden dus ben ben wel een beetje op de hoogte! en ik maar vragen aan jermaine en cyriel, stuur die link ff door!!! eindelijk vandaag na heel wat zeuren kwam J toch met je site aan zetten, hahahha anyway klinkt goed allemaal en t ziet er natuurlijk nog beter uit. hehe, hier same old, we hadden het er vandaag nog over ik en cyriel dat capwand echt een teringzooi is sowieso alle caps haha, verder is het hier eindelijk wat zonniger en de temp. ook iets aangenamer, je kan gewoon met je t-shirt en vestje ff naar buiten in de zon, dus voor nederlandse begrippen wel relaxt!!!! nog wel je weet maar nooit natuurlijk, dus misschien volgende maand weer een klein beetje terrasjes weer??? hhopelijk!!! he trouwens tof dat kaartje, hij hangt bij de kassa dat mooie uitzicht!!! succes met werk en auto etc.

dikke kus (ook voor laura!!!!)

Helene.

• 19 Maart 2009 - 15:36

Paul:

Jelle,

Conjo die mama zwartnek!

Zoals gezegd heeft mijn baas ook een tent op Cura

Dit bedrijf heet Flexforce. Zij hebben veel contacten over het hele eiland.

Het nummer is 59994657105

Als ze vragen WAT MOT JE bleekscheet!
    Zeg dan dat je dit nummer van PAul Roozebbom hebt gekregen en dat hij een medewerker van Jeffrey is!

Het gaat je goed pik!

Ik zeg maar zo

Eens een wigger altijd een wigger ongeacht of je nou in de ghetto woont!

Haha

Ik hoop snel die kant op te komen!