januari is a bitch, sort of - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu januari is a bitch, sort of - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu

januari is a bitch, sort of

Door: Jelle

Blijf op de hoogte en volg jelle

10 Januari 2010 | Nederland, Amsterdam

hallo allemaal,

nou het is weer januari. de maand die voor iedereen iets minder bewegingsruimte heeft. na de feestdagen gaat de hand op de knip. nou bij mij staat de knip wagewijd open, maar er komt niets meer uit. ik ben dus ook superblij met nieuwjaars etentjes waar ik gratis aan mijn vitamientjes kan komen. gelukkig is het snel de 15e, want dan krijg ik weer fooi en kan er weer gegeten worden, whoohoo.

het klinkt allemaal heel erg en grim, maar dat valt wel mee. ik ben nu dan wel platzak, maar zit nog steeds op een eiland in de caribbean, kan nog steeds duiken en mijn BROER komt me bezoeken dinsdag. wat een feest!!! ik heb er veel zin in. het is altijd leuk om mensen te laten zien wat ik doen en hoe ik hier leef, maar het is xtra speciaal om dat aan thijs te laten zien die zelf ook een nieuw leven heeft gevonden in de USA. dus platzak, maar rijker dan ooit.

ik hoop dat iedereen het nog naar zijn/haar zin heeft in NL. het voordeel van de winter is dat je niet de godganse dag wordt lekgestoken door die fokkin muggen hiero. ik word aangevallen as we speak/type.
's nachts helemaal irritant. geen klamboe, maar ook geen geld om antimuggenspul te kopen.
het is zoals het is, niewaar?

ik heb geen heel opzienbare dingen meegemaakt de laatste tijd, behalve dan dat ik een barracuda heb gezien die zo dik was als een volwassen tekkel en bijna net zo lang als ik. wat een joekel! en heleemaal niet bang voor duikers. echt briljant.
daar komt dan ook nog bij dat ik heb ontdekt dat tonijnen heel groot zijn en ver uit het water kunnen springen als ze aan het jagen zijn. en dat op 10mtr afstand. ook een heel mooi plaatje.

tot snel weer lieve mensen.

ayo

• 11 Januari 2010 - 02:02

Helene:

nou same story here, nog niet platzak maar moet nog wachten tot de 24e! dat is altijd klote van januari! maar ik ben wel blij dat ik geen muggen heb! ga veel liever de kou in met min 5 dan lek gestoken te worden! en dat meen ik! hehe mijn tuin is nu al weken wit van de sneeuw net zoals de rest van nederland!maar handig fietsen is het niet kan ik je vertellen! ach ja zo is het overal wat! verder cyriel is terug naar breda, nu staat michel bij ons, jermaine gaat fulltime op hk werken en jimbo is druk met dj-en, gister heeft ie nog op loos gedraaid, lachu! en met ons gaat alles goed! nou tot snel x helene

• 11 Januari 2010 - 10:58

Elly:

Ja, januari is denk ik voor veel mensen een maand die snel voorbij moet gaan.
    De winter moet nu maar snel afgelopen zijn, wat dat betreft kan ik me voorstellen dat je je rijk voelt.
    Leuk dat je broer even langs komt, geniet ervan!

Liefs

• 12 Januari 2010 - 12:51

Peet:

We hebben je toch een fotocamera cadeau gedaan??

• 12 Januari 2010 - 19:04

Mama:

Hallo lieverd,

sommige dingen zijn onbetaaldbaar en jij maakt ze mee platzak als je bent.

kus