Divemaster!!!!!!
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
29 Januari 2010 | Nederland, Amsterdam
Whoohoo lieve mensen,
het is eindelijk zover. de man die voor mei 2009 nog nooit had gedoken en in het donkere diepe water zich altijd een beetje ongemakkelijk voelde is Divemaster!!. nu kan mijn duikcarriere dus echt van start gaan. Menno; ik heb van de Tugboat een map gemaakt. vet mooi. alleen je zeepaardje staat er niet op. die is verhuisd ofzo.
dus nu mag ik duikers begeleiden en instructeurs assisteren. heel chill allemaal. en aangzien we bij Ocean ene beetje onderbemand zijn op het moment, verwacht ik super snel op de boot ingezet te worden. ik moet nog wel wachten op mijn certificeringspasje, maar dat is slechts een formaliteit.
ik ga binnenkort ook verhuizen. ik ga naar een appartement in Bonam. samen met een vriend&collega betrekken we een chille woning. Bonam is wel een wijk die vrij ver weg ligt. dus vervoerswijs is dat heel kut, maar mijn kersverse huisgenoot heeft wel een XBOX360!! dus daar willen we wel wat consessies voor doen, haha.
mijn ouders komen ook weer op bezoek. 1 maart komen ze mij weer 2 weekjes verblijden en voeden ;). ik kijk er al naar uit.
nu oogjes dicht en snaveltjes toe. tot een volgende tropische fabeltjeskrant
nu oogjes dicht en snaveltjes toe. tot een volgende tropische fabeltjeskrant
30 Januari 2010 - 22:03
Danny V.:
gefeliciteerd dude nu kun je ook hier in kaap verdie les gaan geven........ -
30 Januari 2010 - 22:41
Madalena Inocencio:
jelle hoe voeg ik landen toe die ik bezocht heb?? kan die optie niet vinden. Als gebruiker van dit medium zou jij dat moeten weten!