duikinstructeur, je weet toch!
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
30 Juni 2010 | Nederland, Amsterdam
nou zoals als bijna al mijn verhalen zal ik deze ook maar op dezelfde wijze starten: het is weer ff geleden dat ik iets heb geschreven. het werd ook wel weer tijd. ik kreeg zelfs een mail van waarbenjij.nu waarin ze vroegen of ik nog wel op reis was. het antwoord is dus JA! en dat zal nog wel even zo blijven ook. want!!!! jelle gaat duikinstructeur worden!! jullie wisten misshcien al dat dat wel een plan was dat ik had, maar nu heb ik 10 augustus het begin van mijn IDC (instructor development Course). het duurt 10 dagen en als ik niet eruit geschopt word (omdat ik lomp ben ofzo) ben ik daarna Open Water Scuba Instructor. vette shit. ik kijk er echt naar uit. ik ben nu natuurlijk hard aan het leren voor de theorie examens en ga met collega's alle skills die ik moet kunnen oefenen en perfectioneren. want ik ga natuurlijk (net als bij mijn divemaster course) vet uitblinken.
verder ben ik weer lekker op hguizen aan het passen. ik heb net 2 weken in een huis van een collega gezeten en ben meteen door gegaan naar een ander huis van mensen die via via hebben gehoord dat ik schijnbaar een betrouwbaar persoon ben. ik vraag er nu dus ook gewoon geld voor. jeej, wonen in chille huizen, met airco, warme douches, wasmachines, enorme tv's en gezellige huisdieren en daar geld voor vangen. best chill al zeg ik het zelf.
hoe is het daar ij NL. ik hoorde dat jullie een paar lekkere dagen hebben gehad. uitzonderlijk warm? een graad of 28 ofzo? dat is wel 1 hele graad warmer dan het water hier. lekker zeg, geniet ervan :p
hoe is de voetbal gekte in NL. hier in volle gang. en nog wel meer dan in nl denk ik. hier worden veel meer teams door grote groepen gesupport. Brazil is ier ook zwaar populair. dat wordt dus een dolle boel vrijdag. ik heb vrij kunne fixen, dus dit is de eerste wedstrijd die ik echt helemaal kan zien en hopelijk niet de laatste. HOLLAND, HOLLAND, HOLLAND. jaja, wel representen natuurlijk.
ik vind het wel jammer dat portugal is uitgeschakelt. ik leef met je mee San. kut spanjolen.
tot later peoples. en ik zal aan jullie denken als ik zondag mijn verjaardag vier. vooral aan jou Jeroen. laat iets van je horen sua. je wordt gemist.
kusje
kusje
01 Juli 2010 - 07:32
Maya :
Whoohooh! Duikinstructeur! en het wordt hier morgen nog warmer als op Curacao: 37 graden!!! -
01 Juli 2010 - 15:06
Danny De Spanjool:
Hee Jelle nice om te horen dat je nu in lekkere huizen kan verblijven en niet meer in krotten hoeft te lijden.Ik ben vandaag in een splinternieuwe penthouse getrokken. Im happy.
Maar als kantekening..aangezien ik een halve spanool ben was ik erg opgetogen dat die kut arrogante portugesen door mijn land er uitgeknikkerd zijn. Wat wil je, die marginale in economische crisis zittende vreemd pratende westelijke bewoners van de iberische schiereiland en voormalige kolonisatoren van het land waar ik nu woon konden niet eens een aanval opzetten. They got served with justice.
NL-Spanje zou ik een leuke finale vinden.
In elk geval veel geluk met je cursus en kom hier in Cabo ook eens duiken,ik heb me laten vertellen dat het hier ook volop kan. -
02 Juli 2010 - 16:32
Menno:
Van geen duiker naar een duiker die les mag geven :) sweet... terwijl ik lekker zit te zweten in de trein zit ik weer eens te denken om wat duikjes in nederland te maken. Zorg ervoor dat je slaagt en dan kan je anderen proberen om ook te zo te laten genieten van het duiken! -
04 Juli 2010 - 09:55
Elly:
Oke, ga er maar voor, zal voor je duimen.
Hier lekker zomer, eindelijk dan, hoop dat het lang zo blijft!!
Heb een sms gestuurd maar voor het geval die niet aangekomen is: PROFICIAT met je verjaardag en een leuke dag gewenst!!
Liefs Elly
P.S. leuke bijbaan heb jij.