vraag en antwoord
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
05 April 2009 | Nederland, Amsterdam
hallo,
dit verhaal zal iets anders zijn dan de andere die jullie voorheen hier gelezen hebben. hij zal namelijk meer bestaan uit vragen.
eerst nog ff een korte upddate van mijn kant.
gelukkig doet de lancer het wel weer beter. dus die gaan we nu op onze naam zetten en verzekeren. kunne we tenminste legaal rijden hier.
verder een rustige week, ben mijn werk nog steeds beu en heb nog niets anders. maar hoop binnenkort iets te vinden.
op naar het deel met de vragen. Als ik het goed begrijp leest vrijwel iedereen de verhaen, maar blijven reacties uit. dus:
broertje: hoe is het met je? waar gaat je docu eigenlijk over? nog een nieuwe stageplek gevonden? alles chill met je huisje?
Arjan: al kriebels voor de bruiloft? starks officieel aan de ketting, haha. alles goed met de zaak? en met je pa?
sandro: al een nieuwe baan gevonden? ik duim voor je. wanneer ging je naar je ma? doe haar de groeten. ook aan je chick natuurlijk. bel ff via skype ofzo. (mensen, sandro geeft het goede voorbeeld. volg die jongen)
peet: hoe is het met de kleine? weer helemaal beter hoop ik. alles nog chill op de Nesse? hoe bevalt het vaderschap tot nu toe? veel slapeloze nachten? holla back
Joris: laat ff wat van je horen man. hoe is met je en met Milla? druk met je werk? nog interessante mensen geinterviewd? let me know big pimpin.
peeps uit tilburg: hoe gaat het met iedereen daar? mensen van IC, Britain, the Grass, iedreen. laat ff wat horen. stel ik zeer op prijs.
iedereen die ik ben vergeten: ik zou graag wat van jullie horen. hoe het met iedereen gaat. wat jullie aan het doen zijn, werkgewijs, prive, whatever.
stuur een mail of reageer op mijn berichten hier.
alvast bedankt. ik hoop snel van jullie te horen of te lezen. Ik mis nederland wel en wil dus graag op de hoogte blijven.
ayo
eerst nog ff een korte upddate van mijn kant.
stuur een mail of reageer op mijn berichten hier.
ayo
06 April 2009 - 09:56
Martijn (IC):
Ha Jelle, hier gaat ie lekker hoor! Ben gisteren nog in het pitoreske tilburg op stap geweest met wat ic-vriendjes en vriendinnetjes. Ik ga dit jaar voor het eerst in tien jaar niet mee op IC, maar ga natuurlijk wel op dinsdag biertjes drinken :) Ben jij er dan ook of kom je daar niet voor terug ;)Geniet lekker daar! Ik blijf je volgen! -
06 April 2009 - 10:02
Sandro:
Yo Jelle!
Nog steeds aan het zoeken, ik heb je nogmaals geprobeerd te skypen, maar ik kreeg je niet te pakken, probeer het later nog wel, hier is alles nog goed, met Tanya ook, en ik ga 3 juli naar Portugal hehe. We mailen kusjes -
06 April 2009 - 10:49
Broertje:
gekku auto handelaar , hier ales lekker in waddinxveen. op school gewoon hoofdpijn , je kent het Inholland zuigt maar ga het allemal wel halen. docu is wel goed gegaan maar veel problemen in groep, back stabing mother fockers om eerlijk te zijn. ook heb ik een leraar die mij niet mag en er alles aan doet om mij deze minor niet te laten halen. ik laat me natuurlijk niet uit het veld slaan en als alles goed gaat haal ik netej een voldoende voor alles. nu week je vrij volgende week nieuwe minor gelukkig!!. de docu gaat over pubieke omroep en besaat uit 3 items van nieuwe toetreders, foxpops van studentnen in roterdam en geschieenis van publieke bestel en tussen dee items door hebben we iemand inde studio geinterviewd van omroep llink. was zeg maar een studio opname met als invulling 3 korte docu's , actualiteiten programma zoals een vandaag lijtk het op. voor de rest
still living the good life only with shitty weather.
lekker om te horen dat het goed gaat met je . keep up teh good work en ik hoop dat snel flex baantje kan fixen. ps hoe staat met me spaans boek al open geslaggen of a stoffig aan het worden.
groetje kus
jeroen -
06 April 2009 - 14:06
PollyOlly:
Yooo Mr Jeep,
als ik zo de zee en de zon zie, is dat daar beter geregeld dan al die auto's daar.
Ik woon nu zomaar ineens in Den Haag en als het goed is ga ik werken in een strandtent te Scheveningen. Voor de rest is het weer in Nederland nog altijd klote, niks op tv en Carlo & Irene nog steeds bij elkaar. Same Shit, Different Day.
Veel plezier daar en tot snel.
Groet Polly -
06 April 2009 - 17:24
Helene:
he jelle,
alles goed hier, britain ook, we hebben weer een actie gewonnen!!! een converse goodie bag!!! nu nog ontvangen, je weet hoe dat soort dingen gaan!!!
we hebben op 19 april pesoneelsfeest, georganiseerd door jim. jaja we gaan naar experience island (blauwe meer) in loon op zand!!! lekker dicht bij haha!! echt jammer dat je er niet bij bent!!! :(.... het weer is heel chill, kan lekker met de korte broek en mn skatersocks de deur uit, echt beter,
volgende week naar kubus en bang bang!! en allerlei hip hop dingen door mike georganiseerd weet je wel....ben nu ook aan t sporten met zip, echt lachen.
verder is alles goed met iedereen!!! mis je ons een beetje?....
he je moet me ff je adres geven...niet vragen waarom, gewoon doen.
dikke kus moi!!!:)
08 April 2009 - 18:27
Elma:
Hey Jelle,
kreeg deze site toegestuurd van je ouders.
Wel lachen! Ga vanaf nu lekker meelezen.
Gaat alles goed daar? Lekker weer zeker?
Alleen klote van je auto's. Maar goed, shit happens.
Hier gaat verder alles z'n gangetje. Tis alleen KUT weer! Ik ben echt toe aan een lange periode ZON!!!
Nouikweetniksmeer.
Dikke kus van je nichie -
09 April 2009 - 15:23
Stefan (Wheeler):
Yow Jelle,
Ik zie je pagina nu pas voor het eerst, maar ik ga me nu zeker abonneren op de nieuwsbrief! Veel plezier daar nog man!
Mzzls Stefan -
10 April 2009 - 06:44
Kevin:
Hey lieve Kolet,
Het leven in Nederland begint nu eindelijk ook warmer en aandoenlijker te worden.. Ik hou dr van! Rob en ik zijn midden in het proces voor het zoeken naar een nieuwe woning (onze gaat onherroepelijk tegen de vlakte..), eergisteren waren we naar een nieuwbouwproject op de Berkvenstraat wezen kijken: jij hebt daar vroeger toch ook gewoond, of niet? Het ligt in ieder geval achter de em-te.
Voor de rest gaat alles z'n gangetje. Ben bijna klaar met mn studie en heb ook erg veel zin om eens ergens te gaan werken waar je niet de telefoon met een computerstem moet opnemen en een headset moet dragen.. hopelijk vind je snel een andere baan jongen, ik sympathiseer met je mee!
Ben jij trouwens al bruin geworden? Op één of andere manier kan ik me dan namelijk niet echt voorstellen...
Zo nu gaan we weer eens aan de studie, dikke lebber vanuit Tilburg
Houdoe! -
10 April 2009 - 19:17
Sander:
He kerel, de man van het goede leven. Hier ook ff een teken van leven van mij. Ik lees iedere keer braaf je berichtjes en hoop dat je er nog van geniet daar. Kun je al een gast kwijt?
Geniet lekker en ik houd je in de gaten... -
16 April 2009 - 11:32
Patty (IC):
He Jelle!
Goed om te horen dat je je daar vermaakt! Ben wel jaloers op je, jij in de zon, ik binnen achter m'n bureau! Ben inmiddels wel weer Nederlander ipv Belg, dus wat dat betreft ben ik helemaal tevreden! Leuk om je verhalen te lezen, maar steeds als ik wil reageren staat m'n eindredacteur naast mijn bureau en klik ik alles snel weg :-) haha. (loop nu stage bij Hoe?Zo!)
Veel plezier bij de zeeschildpadden aanstaande zondag: prachtige beesten! -
19 April 2009 - 10:38
Laura (IC):
Hi Jelle,
Blijf het leuk vinden je verhalen te lezen en ben nog steeds jaloers! Zeker nu je daar met schildpadden gaat zwemmen! Kei fantastisch. Hoe is het afgelopen met je sollicitatie? Hoop voor je dat het wat is geworden... Erg frustrerend dat je maar niet kunt doen wat je leuk vindt, ken het gevoel! Voor mij komt er eindelijk verandering in. Na 6 maanden werken in de zonnestudio, ben ik eindelijk aangenomen bij een journalistiek iets. Helaas niet in de tv-wereld, maar ik ga voortaan met de pen aan de haal in de vakbladen! Nooit verwacht, maar wel leuk!
Kus -
23 April 2009 - 00:00
Wouter:
hoe het met iedereen gaat? -goed
wat jullie aan het doen zijn? - zo weinig mogelijk
werkgewijs? - geen commentaar (belastingdienst leest mee)
prive? - prive
whatever? - idd
23 April 2009 - 15:32
Klaas:
alles lekker man!
Goed om te horen dat je je plekkies wel ken vinden daaro!!!dat zeilen wat je daar doet ook man!te lauw voor worden!
laters maar weer man!!!