Ants attack - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu Ants attack - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu

Ants attack

Door: Jelle

Blijf op de hoogte en volg jelle

15 April 2009 | Nederland, Amsterdam

allereerst, hartelijk dank voor al die 'spontane' reacties op mijn vorige bericht ;). vind ik heel chill en deed me goed om te horen hoe het in Nederland gaat met iedereen.

om eerst maar een paar vragen te beantwoorden: Ja, ik ban al best bruin!!! voor mijn doen sowieso, maar vast bruiner dan jullie makamba's in makamba-land. haha

en ja sander, ik heb plek voor 1 gast. wel boeken aub, want er komen veel peeps deze kant op. hoewel pas in het najaar.

verder alles bon natuurlijk. morgen hoor ik of ik word aangenomen bij de zeilschool. duim voor me.

maar goed. de titel van dit bericht is natuurlijk een beetje vreemd.
Er liepen een hele rits centimeter grote mieren onze 'pleeghond' bang te maken. dus ik met de bezem aan de slag en laura met de gifspuit. richte al die beesten hun agressie op ons. Wij terug naar binnen. mierengif gestrooid (een soort zenuwgif ofzo, want ze kregen allemaal stuiptrekkingen enzo). en maar blijven komen he die kutbeesten. net kamikaze piloten. grappig was, dat als ze aankwamen lopen wel doorhadden dat er gif lag, maar zodra ze er symptomen van kregen (stuiiptrekkingen) gingen ze niet weg, maar vol erop, alsof ze wisten dat ze zouden sterven en dan maar hun laatste kracht gebruikten om ons aan te vallen. liggen er de volgende ochtend wel 50 dooie mieren rond de voordeur. echt bizar, gekke beesten.

Elly, de moeder van Laura, is zaterdag gearriveerd. heel relaxt. lekker van het lange paasweekend genoten en naar de paasopocht/oogstfeest (Seu) geweest. net als carnaval, maar dan veel vromer en minder uitbundig. mooie kledij en vette muziek natuurlijk.
lekker door de stad gehobbelt en de boel laten zien. zo'n goedkope gids heb je nog nooit gehad.
laat het nou ook eesn zijn dat Elly ons trakteert op en uitje naar Klein Curacao aankomende zondag. dat is dus een klein eiland in de buurt, want super idyliisch is. het is tevens schildpaddenseizoen!!!! dus hebben goede kans daar te snorkelen tussen de zeeschidpadden. echt de bom. foto's volgen volgde week nog.

zo nu maar weer eten maken voor onze gast en morgen mijn sollicitatie!!!!!!!!!!! beter wel want TTFC zuigt nog harder dan een thai's hoertje. (Toch Jodry ;))

ayo