kortje
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
30 Juni 2009 | Nederland, Amsterdam
hallo allemaal,
zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik een fijne vakantie gehad in Ulanda. Het is toch ook wel weer lekker om terug te zijn. dinsdag na mijn terugkomst meteen gaan duiken, zeepaardjes en murenes gezien. heel vet. heerlijk rustgevend daar op 20mtr diepte. echt een goede ontstresser.
Binnenkort nog een Kolet op het eiland, aangezien mijn oom (Gijs) toch met pensioen gaat kan die dat net zo goed hier doen, haha. dan kunnen we hier samen chillen en ja, ik betaal wel voor die pensionado's.
verder niet te veel te melden. voor mij is de dagelijkse routine ook weer begonnen natuurlijk. Laura en ik zijn wel aan het kijken voor een ander huisje. iets wat iets groter is en waar we beiden een eigen kamer hebben. wat meer privacy is wel zo fijn. hoewle we wel in het zelfde huis blijven wonen, want dat vinden we wel zo gezellig en ook financieel gunstig natuurlijk.
vorige week heb ik hier ook een meisje ontmoet. Sarah uit Duitsland. hoewel het maar een paar dagen duurde, omdat zij weer naar huis moest (stage voorbij) was het wel erg relaxed. vind het jammer dat ze weer weg is, maar daar moet ik maar aan wennen denk ik. iedereen komt een gaat op het eiland. alleen voor de mensen die langer blijven wordt het dan vaak afscheid nemen. beetje jammer, maar dat hoort erbij denk ik maar.
laura begint donderdag aan haar duikcursus. dus veel duikavonturen de volgende keer
ayo
ayo