BLIJ!!!!
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
25 November 2009 | Nederland, Amsterdam
hallo lieve kijkbuiskinderen,
zoals je al van de titel kan afleiden ben ik BLIJ!! ik zal even uitweiden.
sommige van jullie hebben het waarschijnlijk al gehoord, mijn vader heeft een TIA gehad. dat is een tijdelijke soort herseninfarct. ik weet het fijne niet precies ervan.je zou het kunne beschrijven als een beroerte die geen blijvende schade aanricht en waar je snel van hersteld bent.
dat was natuurlijk erg schrikken. ik voelde me ook vrij machteloos, omdat ik aan de andere kant van de wereld zit.(niet dat ik in ned veel had kunne uitrichten, maar toch). Maar het mooie is dus dat mijn pa er weer helemaal bovenop is en weer terug naar zijn oude flauwe grappen makende zelf. en zoals jullie kunne begrijpen ben ik daar heel BLIJ mee. (Ik hou van je pa)
maar dat is nog niet alles. die verschrikkelijk lieve ouders van mij hebben gewoon een laptop voor mij gekocht. een hele mooie acer blabla. op welke ik as we type dit verhaal zit te schrijven. dit gaat het voor mij zoveel makkelijker maken om contact te houden met het thuisfront. ook kan ik nu lekker thuis een filmpje kijken of een beetje browsen. dat maakt mij dus ook heel BLIJ!!
en die latop is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. die heeft mijn vriend menno meegenomen. die mij nu 2 weken aan het bezoeken is. ook heel chill en dus wordt ik daar ook BLIJ!!! van. gisteren al lekker een duije gemaakt. vage foto's gemaakt, gedronek, gegeten. je weet hoe het gaat. alles hopi bon dus.
waar ik ook BLIJ!! van wordt is mijn nieuwe duikcomputer. een suunto stinger. mooi horlogeformaat dingetje die alles bijhoudt wat iok als duiker moet weten. diepte, tijd, veligheidsstop, free dive modus enz enz. jeej BLIJ!!!
met mijn divemastertraining gaat het ook goed. ik ga straks weer het zwembad in om te oefenen. ik moet alle skills die je als beginnende duiker in een cursus moet doen in ' demonstration quality' voor kunnen doen. alles dus heel langzaam en overdreven. ik hoop het vandaag af te ronden en dan bij cursussen te kunne gaan assisteren en groepen te gaan begeleiden. (als trainign ng wel, maar over een maand of 2 ben ik dan klaar) jeej BLIJ!!!
ik heb gistereen met 2 collega's een lionfish gevangen, een supermooi diertje, maar heel gevaarlijk voor de riffen hier. ze hebben namelijk geen natuurlijke vijanden, zijn heel giftig en eten alle andere rifvissen op. dus als we er een tegen komne, moten we heb vangen en afmaken. heel apart eigenlijk dat een diertje dat zo'n schoonheid heeft, zo gevaarlijk kan zijn. net vrouwen ;)
BLIJ word ik ook van het feit dat Laura zo blij is met haar vet mooie super brute, erg blablala, want meer mag ik er niet over zeggen. misschien later
waar ik ook blij van word is dat peet en mar en anne een nieuw huis hebben en daar nu lekker in wonen. genietervan, jullie verdienen het.
waar ik trouwens ook blij van word is als arjan en sandro weer een keer een verhaaltje, memotje of ander teken van leven geven ;) (hoor jullie later boys)
nou, snel weer een nieuw verhaal schrijven, maar eerst weer wat avonturen beleven.
dus lieve kijkbuiskinderen tot de vogende keer en liever niet de snaveltjes toe.
ps. ik moet nog even een skype headset kopen, dan kan ik met iedereen skypen. het gaat allemaal om zien en gezien worden toch?
kus
zoals je al van de titel kan afleiden ben ik BLIJ!! ik zal even uitweiden.
kus
25 November 2009 - 13:00
Maya:
vind het wel heel overdreven hoor al dat blij! maar nee hoor super om te lezen dat het gewoon allemaal lekker gaat! en ook vooral met je vader weer, jeetje wat ben ik geschrokken. Geniet ze! -
26 November 2009 - 05:55
Thijs:
Hey Jelle,
Jou frivole updates maken my ook BLIJ!! :) -
04 December 2009 - 11:47
Sandro:
Yo Jelle!
Ik heb je nog gemaild enzo, misschien niet goed doorgekomen ofzo.
Met mij is alles blijig, en met jou dus ook, goedzo