watersportsguy - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu watersportsguy - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu

watersportsguy

Door: Jelle

Blijf op de hoogte en volg jelle

05 December 2009 | Nederland, Amsterdam

hallo allemaal,

zoals jullie allemaal hebben kunne lezen was ik de vorige keer bnest blij over van alles en nog wat. laat het nu zo eens zijn dat ik dat nog steeds!!! ben.

menno heb ik gisteren op het vliegveld afgezet. de rust is wedergekeerd, maar wel jammer dat ie weg is. want het waren 2 erg relaxte weken. lekker veel gedoken en gechilled. gebruik gemaakt van menno's onderwater camera. wat een leuk speelgoed is dat toch. echt hele mooie foto's gemaakt. super chill.
een hele sweety duik gemaakt bij portomari. jagende barracuda's en snappers, een vriendelijke schildpad. echt de bom.

nu even over de titel van het bericht. ik ben sinds heden de nieuwe watersportsman bij ocean encounters. ik sta nu bij het hilton hotel om daar de jetski en hobiecat te verhurten en te promoten. dus lekker de hele dag op het strand lopen, met de catamaran varen en op de jetski blazen. en dat allemaal voor pormotionele doeleinden. hoe relaxt. het is wel maar tijdelijk, want ik ben hier tenslotte om te duiken.
het is weer een fijne afwuissleing, hoewel ik ik op mij ander post bij breezes resort het ook uitstekend naar mijn zin had.

ik ben aan het einde van de maand divemaster, dus dat gaat ook hopi bon shonan.
vanavond lekker sinterklaas vieren en laat ik nu een sixpack polar en een fles jack in mijn schoen hebben gevonden. wordt een bonte avond dus.

he san, ik heb je mail niet gekregen. goed on te horen dat alles goed gaat. keep me posted, zoals ik dat ook voor jullie op deze site doe.

tot snel.

ps. menno heeft met al zijn goedheid een skypeheadset voor me gekocht. dus ik zou zeggen: kletsen maar via die computer.

ayo

jelle

• 06 December 2009 - 11:15

San:

wat isdie menno toch lief!
    leuk je weer ff gesproken te hebben!

• 07 December 2009 - 17:59

Menno:

Bon swa,

Het waren twee goede weken en dan baal ik maar weer dat ik in dit koude kikkerlandje ben. Sta ik op schiphol met 5 graden en regen, ik dacht dat ik aan het dromen was! Maar goed weer ff bijkomen en wennen aan de omstandigheden. Spreek je.

• 07 December 2009 - 18:51

Arjan:

he pik mijn mail wel gehad?

ik spreek je binnenkort via skype.