dag lieve ouders - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu dag lieve ouders - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu

dag lieve ouders

Door: Jelle

Blijf op de hoogte en volg jelle

13 Maart 2010 | Nederland, Amsterdam

ja hoor het is zover. ik heb gisteren mijn ouders afgezet op het vliegveld. het gaat helaas weer even duren voordat ik ze ga zien, maar ik heb wel verschrikkelijk genoten van hun bezoek. we hebben lekker gesnorkeld bij playa kalki en lagun (en een schildpad gezien), ijsklontjes gevechten gehouden, 2 lekke banden gehad, overal heerlijk gegeten(heb ondertussen met mijn ouders bijna alle restaurants op het eiland gehad), met me ma op de jetski gevaren, lekker bijgeklets, me pa heeft tijgerstrepen op zijn buik van het lekker in de zon luieren. hihi dat ziet er echt grappig uit.
ik ben weer helemaal opgeladen en kan weer even vooruit.

binnenkort een auto halen van het geld dat ze me geleend hebben. jeej, ben er zo blij mee. na een jaar eindelijk niet meer gehandicapt, maar lekker mobiel. te relaxt.

wat iets minder relaxt is dat ik wel weer vrijgezel ben. ik was in mijn vorige bericht nog zo blij over een nieuw meisje dat ik ontmoet had. nou dat is dus even snel weer voorbij gegaan als dat het begonnen was. erg jammer, maar zo is het leven. we zien wel hoe het loopt.

ondertussen mag ik me wel gelukig prijzen met een leuke groep vrienden. laura, frida, adam, wietske, bill en nog een zooitje. dus vervelen doe ik me niet.

vandaag ook met peter, arjan en klaas zitten skypen. heel chill. peter is de 13e namelijk 29 jaar oud geworden, gefeliciteerd peet. dit zouden we eigelijk vaker moeten doen, maar het is niet iedere week dat ze om half 1 's nachts NL-tijd nog wakker en melig zijn. tot de volgende keer boys.

op me werk gaat ook alles heel chill. volgende week begint mijn boottraining, dus kan ik eindelijk als DM op de boot aan het werk. jippie!! ik merk ook dat ik meer en meer om mijn mening gevraagd word omtrent veranderingen in de shop bij breezes. dat geeft een goed gevoel. ben blijkbaar een steeds belangrijkere positie binnen ocean encounters aan het verwerven, wat me dus extra jobsecurity geeft en wellicht ook meer knaken. en dat is natuurlijk nooit mis.

nou zodra ik een waggie heb zal foto's op facebook zetten. spannend!!!!
nu ga ik lekker naar bed. heb vannacht 3 uur geslapen, dus heb wat in te halen.

dag lieve mensen. ik hoop dat het iedereen net zo goed vergaat als met mij. of dat op zijn minst iedereen lekker van alles aan het genieten is, zo niet. kom naar curacao, ga ergens heen, neem een sprong in het diepe. je weet nooit wat voor geluk je elders tegen komt

ayo jelle

• 15 Maart 2010 - 18:42

Elly:

Leuke en minder leuke berichten maar denk dat de leuke dingen toch de overhand hebben.
    Fijn dat je zo'n leuke tijd met je ouders hebt gehad en dat het met je job ook zo goed gaat.
    Veel succes met het vinden van een "goed auto'tje!

Liefs