wakeboarden e ta master sua
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
31 Maart 2010 | Nederland, Amsterdam
bon dia,
nou de titel geeft het al weg natuurlijk. ik heb gisteren voor het eerst gewakeboard (voor de leken: op een plank waar je voeten aan vast zitten achter een speedboot aan gesleurd worden en proberen te blijven staan). en ik moet jullie zeggen; het is echt super cool. eerst een keer of 5 op mijn plaat voordat ik kon blijven staan en daarna ging het als een speer. echt te strak. ik kan het niet beschrijven, maar het is zo leuk. heel zwaar (heb spierpijn), maar alle moeite waard. ik ga denk ik voor een 10 strippenkaart ofzo. ik ben hooked. ik doe het via een vriend en oud-collega van mij, dus ook een mooi prijsje. helemaal top al zeg ik zelf.
gisterenochtend overigens ook weer gedoken op de mooiste duikspot van het eiland(naar mijn mening dan tenminste) Watamula, bij westpunt. enorme koralen, veel vis. echt prachtig. het was dus een erg geslaagde vrije dag voor mij.
en het is eindelijk zover. ik heb een auto gekocht. een cheverolet cavelier uit 1990. met van die oude klokken erin echt te cool. zodra ik hem heb gaan er foto's van op facebook. ik kan hem vandaag of morgen opahlen. een witte vierdeurs sedan automaat. in goede staat, belasting al betaald, gekeurd tot einde van het jaar. ik ben er blij mee. eindelijk mijn eigen wheels. en hij is snel ook!!! hihi.
en ik zit nog tot 15 april in een oppashuis met auto. dus gaan we van geen vervoer naar 2 auto's!! jeej het lijkt het rad van fortuin wel.
nu jullie toch op internet zitten en mijn avonturen lezen, ga dan gelijk ff naar www.milla-j.nl en check daar de muzikale escapades van mijn voormalige muzikale broeders in crime. bestel het nieuwe studioalbum dat ze hebben opgenomen. erg dope. support the cause, big up!!!
tot snel weer mensen en alvast een fijne verjaardag voor Thijs (2 april) en sandro (9 april. (ik denk aan jullie
ayo
ayo
31 Maart 2010 - 18:13
Jim:
Check die Jelle gewoon een Chevy rijden daaro... en gewoon wakeboarden? Vette Shit hoor! Nu jij nog je muzikale avonturen hervatten in Curacao. Idee: Een beetje tropische nederhop maken --> klinkt vernieuwend ;P -
01 April 2010 - 07:05
Jelle:
Wauw eindelijk een auto, ik altijd vol bewondering gekeken hoe je het volhield:) -
06 April 2010 - 15:50
Menno:
Klinkt weer als een nieuwe uitdaging. Heb je ondertussen al wat duikjes geboekt of ben je bij de 60 blijven steken?
En het is eindelijk aan het opklaren in nederland, beetje zon en temperaturen lopen ook weer op. Dus als jij het koel houdt koop ik hierbij wat meer zonuren op. :-B