nummer 100!!!!
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
18 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam
hallo iedereen,
ik hoop dat genoeg mensen dit nog lezen. het aantal reacties is weer tot een historisch dieptepunt gedaald op een paar trouwe lezers/reageerders na. maar laat ik toch maar mijn avonturen delen met de wereld voor wie er ook interesse in heeft.
ja, ja het is zover! nota bene precies 1 jaar nadat ik mijn Open Water Duikbrevet heb gehaald heb ik mijn 100ste duik gemaakt. eindelijk in de 3 digits. heel chill. en het mooiste is eigenlijk nog dat ik betaald werd om die duik te maken. nou, hoe wil je het hebben! heerlijk gewoon.
ik ga nu over een uurtje op de noord kust duiken. hoge golven, sterke stroming, rotskliffen. niet de ideale duikcondities, maar we gaan voor manta's en haaien, dus het zal het allemaal waard zijn. ik heb een onderwater camera geleend van mijn huisgenoot, dus ik zal later op facebook een mooi beeldverslagje plaatsen. ik heb er zo'n zin in he. en dit alles helemaal gratis! gewoon bij de snek een paar biertjes drinken met de dude die DE noordkust specialist is en uitgenodigd worden. kijk zo doen we dat hier, hihi.
daarna nog een duikje maken met laura en maya. lijkt me ook gezellig. cruisen we in mijn pimp mobiel naar Playa Lagun toe en maken we er een lekker dagje van. ik krijg het nog druk zo op mijn vrije dag.
nou, op naar mijn avontuur. tot later
Laura:
:-D -
18 Mei 2010 - 12:29
Helene:
wat is het leven toch heerlijk he! geniet er maar van, hier is het weer om van te janken! btw ik lees ze allemaal hoor jou verslagen, maar ik heb gewoon nooit zoveel te melden, zeker niet na al die mooie verhalen van jou! hehehe. dus blijf schrijven, ik geniet er nog steeds van! gr helene -
18 Mei 2010 - 15:38
Thijs:
Broeder!!
Ik lees de avonturen van Jelle snottebel, nog steeds met plezier en kijk uit naar de volgende aflevering.
kijk uit ook uit voor die venezuelaanse haaien, :) -
18 Mei 2010 - 15:49
HJ:
kijk je noh uit naar Nathalie ;) veel duikplezier en lees wel waneer je op de 1.000 zit -
18 Mei 2010 - 16:04
Pa:
Zeker jouw journalistieke achtergrond : een dieptepunt Dat is toch juist waar duikers naar streven. Of heb ik het niet goed begrepen en gaat het om spijkers op laag water Wat dacht je trouwens van het dieptepunt van jouw thuisfans Half mei en we zijn blij met 15 graden
Dat zijn temperatuuren die jij alleen in je koelkast aantreft
Wie vakantiefeestbeest is moet daar van verhalen Grijze muizen verhalen uit een kleurloos kous kikkerland zouden jou toch gaan vervelen
Wij houden het hoofd wel boven water Jaag jij maar tijgerhaaien de stuipen op het lijf
18 Mei 2010 - 19:31
Arjan:
Gelezen!!! ;-) -
19 Mei 2010 - 16:50
Elly:
Kan me helemaal vinden in de reactie van je vader!
Geniet!
Liefs -
19 Mei 2010 - 18:27
Sandro:
Gelezen Jelle!
mail me trouwens ff, volgens mij loop ik wat achter qua informatie voorziening betreffende je liefdesleven, or am i wrong? Guess what, chicken butt -
24 Mei 2010 - 16:50
Maya:
Bedankt de duik was nog heerlijk! Jammer dat ik je niet meer heb gezien!