Queensday - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu Queensday - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu

Queensday

Door: Jelle

Blijf op de hoogte en volg jelle

03 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam

hallo,

jaja, het is alweer de tweede keer dat ik koninginnedag vier hier op curacao. en laat me je zeggen, het gaat er hier net zo hard aan toe als in NL.
ik heb eerst gewerkt (wat niet erg was, want was een heerlijke dag) hele dag muziek aan, vlaggen opgehangen, kletsen met amerikanen die er niks van snappen. duikje gemaakt. heel chill. daarna na werk (om 5 uur) meteen door naar de stad. aantal vrienden daar ontmoet. lekker gedanst, gelachen, gedronken, nog wat gelachen en toen nog maar wat drinken. de avond eindigde dus al drinkend, lachend en dansend. heel relaxt allemaal. dan ook nog eens eindigen met het mooiste meisje van het eiland, nou ik zeg: driewerf hoezee, lang leve de koningin.

ware het ook niet dat ik eigenlijk de dag erna moest werken, maar het zo rustig was dat ik VRIJ was. jeej!!! ik mezelf voorgenomen om lekker katerig uit te slapen. word ik om fokkin 5 uur 's ochtend al wakker. weet het te rekken tot half 7 en toen moest ik echt me bed uit. wat is er mis met me? stomme werk ritme onthoud me van uitslapen. dus nog steeds de rest van de dag brak.
mijn andere voornemen om vroeg naar bed te gaan uiteindelijk ook het raam uit. eindig ik bij strandtent (en niet zoals je die in NL hebt, maar gewoon een bar midden op het strand omringt door palmbomen, moewhahaha) Zanzibar. speelde daar een kick ass tribute to Bob Marley band, echt heel cool. werd dus ook weer half 2 's nachts. Dat dat mooie meisje van de dag ervoor er ook was had er natuurlijk niets mee te maken ;)

het was me dus weer een weekendje wel, maar wat was het heerlijk.
jammer dat me boys uit w'veen er niet waren. op die momentjes wil ik graag dat ik dat met jullie kan delen en dan niet via het internet.
awel, wie weet gebeurd dat nog wel.

tot de volgende keer peeps

kus

• 04 Mei 2010 - 14:59

Maya:

je bedoelt het 1 na mooiste meisje zeker? vergeet je niet iemand? maar volgende week een drankje doen? ben vanaf woensdag weer op Curacao

• 05 Mei 2010 - 20:13

Elly:

Het gaat allemaal wel lekker dus.
    Met koninginnedag heb ik gewoon gewerkt maar vandaag met bevrijdingsdag lekker vrij en dus op naar Roermond met een spetterende opening van Guus Meeuwis.
    Het was gezellig maar wel koud.... Nog steeds geen zomer dus maar geven de moed niet op!

Liefs.