Klein Curacao
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
22 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Hallo allemaal,
het wordt een kort berichtje vandaag. het gaat vooral om de foto's. jammer dat ik geen onderwatercamera heb, want ik heb me toch vette dingen gezien.
Ik ben zondag dus naar klein curacao geweest. een klein plat eiland op zo'n 2 uur varen vanaf het grote curacao. Een perfect azuur blauwe zee, wit strandje een verlaten vuurtoren en een roestig wrak aan de loefzijde van het eiland. beetje bbq-en, beetje snorkelen. beetje met zeeschildpadden zwemmen!!!!! echt te vet. super mooie beesten. heel vriendelijke. en heel sierlijk in het water. natuurlijk ook nog andere mooie vissen gezien, maar de turtles waren wel het hoogte punt.
kon je naar de rand zwemmen en dan hield het rif op en zag je je het grote donker blauwe oneindige niets voor je. heel indrukwekkend.
meer foto's staan op mijn hyves.
tot snel weer
ayo
ps. ik zit in de 2e ronde voor de zeilinstructeurjob. ff een rondje zeielen om mijn skills te laten zien en dan kan ik wellicht vanaf juni daar les gaan geven en de pr en marketing gaan doen. whoohoo.
meer foto's staan op mijn hyves.
tot snel weer
ayo
23 April 2009 - 06:57
Thijs:
Yo Broe2er, (2 is stuk)
2at klinkt echt heel gaaf,
succes met je nieuwe baantje, ik zal voor je 2uimen.
Trouwens an2ers koop je toch je eigen bootje? en 2oe je je eigen PR en marketing. Sailing Cruises with Captin Jelle, has nice ring tot it. ;) -
23 April 2009 - 15:56
Jeroen:
lekker duiken broertje. sneetje is erg jaloers hij gaat je zeker opzoeken en er uit duiken. hoop voor je dat je zeil job doorgaat wordt je helemaal een neger. captin jelle sparo
hier waddnxveen gewoon chillu, school gaat relaxt heb afgelopen blok alles gehaald wel met pieken en dalen maar nu lekker radio minor dat wordt chillu. ik ga proberen mijn docu naar je toe te sturen. is toch wat slechter geworden dan ik had verwacht maar nog steeds kolet top productie materiaal. -
23 April 2009 - 15:58
Broertje:
en ff nieuwe foto van je zelf plaatsen op deze site je bent nog er wittjes daar en dat is niet waarheids getrouw -
24 April 2009 - 20:09
Elma:
Hoi hoi,
ziet er goed uit zeg! Echt super! Ik ben wel een klein beetje jarloers ;)
Hoest afgelopen met je job?
Dikke kus van je nichie -
24 April 2009 - 20:11
Elma:
Waar kan ik je trouwens vinden op Hyves???