grote knip - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu grote knip - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jelle Kolet - WaarBenJij.nu

grote knip

Door: Jelle

Blijf op de hoogte en volg jelle

26 April 2009 | Nederland, Amsterdam

hallo iedreen,

de auto doet het!!!! wet wat losse draadjes en een beetje electriciteitstape hebben Wendell en ik de groene lancer weer leven ingeblazen. alles hopi bon, dus. en we hebben maar meteen van de mogelijkheid gebruik gemaakt om met de waggie naar Grote Knip te gaan. een strandje richting de westpunt van curacao. echt heel chill. Wendell had de bbq meegenomen en we hebben heel chill een beetje gezwommen en gegrild en weer een beetje gezwommen. een ultiem dagje dus.
verder heeft hij ons ook wat extra plekjes van het eiland laten zien. we zijn boven naar een berg gereden bij groot st. martha. hadden we een mooi uitzicht over de st. martha baai. heel chill. ook wat mooie foto's genomen. die stuur ik later, want ik ben mijn harde schijf vergeten, dus kan ze nu niet erop zetten.

ik heb nog niets gehoord van de zeiljob. ik moest belllen als hij mij deze week niet belde. dus dat ga ik doen morgen ofzo. dan nog ff een rondje zeilen en wellicht een nieuwe job. ik heb morgen ook een solliitatiegesprek voor de functie van bartender. lijkt me ook chill, we zien wel hoe het loopt. mijn proeftijd bij het allccenter is afgelopen, dus als ze nu van me af willen heb ik tenminste nog een opzegtermijn, hehe. en ik ook, dus dat is wat minder, maar vooruit. straks weer naar het strand, dus het kan allemaal slechter.

ik zal ook het verzoek van jeroen inwilligen. ik ben idd niet meer zo'n bleekscheet als op de foto. er is zelfs een randje in mijn nek, die nog bruiner is dan Geoff. whoohoo!!! nu de rest nog. hoewel dat ff kan duren, aangezien mijn benen en rug al aan het vervelllen zijn.

De moeder van Laura is gisteren weer vertrokken naar nederland. hoop dat ze een goede reis heeft gehad. het was gezellig dat ze er was. toch weer ff iemenad anders om tegen aan te ouwehoeren dan alleen laura. klinkt misschien een beetje cru, maar zo is het nou eenmaal. hoe meer zielen hoe meer vreugd niewaar?

ik heb nu trouwens ook een soort afspraak met been productiebedrijf hier op het eiland. ik heb een aantal gesprekken gehad en heb wat van mijn eigen materiaal laten zien. waren ze erg te spreken over. als hij een grote klus binnen spleept gaat ie me bellen en kan ik ook productioneel wat gaan doen. heel chill. heb ik nog wat aan mijn opleiding.

foto's van alles volgen nog. ook op mijn hyves. dat is trouwens bflavour.hyves.nl

tot snel lieve mensen

ayo

• 27 April 2009 - 19:44

Riz:

Hi Jel!

Leuk om zo eens wat van je te lezen! Weet nu nog meer wat je doet dan toen je nog hier was ;-)
    Ben jaloers op je...lekker hoor!
    Hier alles ok...zn gangetje en meer van dat soort dooddoeners :P

xxx riz