it's Chevy time baby!!!
Door: Jelle
Blijf op de hoogte en volg jelle
23 April 2010 | Nederland, Amsterdam
hallo allemaal,
zoals de meeste al zullen weten. IK HEB EEN AUTOOOOOO!!!!! een vette pimpmobileachtige Chevrolet Cavelier uit 1990. hij is een heel goede staat. het enige wat niet werkt is de aansteker. hij heeft een 2.2 liter 4 cilinder motor, dus er zit de nodige pit in. en wat mij heel positief verrast; het is helemaal niet zo'n dorstige auto. dus ik kan relatief goedkoop hard rijden, nou wat wil je nog meer.
foto's zijn al te bewonderen op mijn facebookpagina. (check the pose players)
naast dat ik een auto heb zit ik nu al bijna 5,5 weken in het heel erg chille huis van mijn baas van Pro Sail Curacao. ze zouden eigenlijk vorige week terugkomen, maar toen was daar opeens zo'n ijslandse vulkaan die as in het eten spuwde. mij hoor je niet klagen. groot huis, vaatwasser, wasmachine, schoonmaakster, ruime porch met luie stoelen. heerlijk dus. jammer dat ik zondag eruit moet, maar het lijkt me ook wel leuk om na 2 maanden eens erachter te komen hoe het is om mijn huisgenoot samen te wonen. ik bedoel mijn ouders hebben al langer in mijn appartement gezeten dan ikzelf.
ik ben nu ook helemaal klaar met alle divemaster boottrainingen e.d. dus vanaf heden ben ik volledig inzetbaar als DM op de boot en voor gidsduiken. (en ja menno ik heb je ass al lang weer ingehaald, mhoewhahahaha. je moet maar weer hierheen komen om wat in te lopen en nu met die sneet)
van de week al lekker op de boot gestaan en de guided dive bij breezes gedaan. heerlijk. betaald worden om te duiken!!!! dit is dus wat mensen bedoelen als ze zeggen: ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt of: werk moet niet als werk voelen.
dat is nu precies bij mij het geval. hopi bon dus.
vanavond naar wicked bij mambo beach. het eerste housfeestje waar ik naartoe ga sinds mijn vertrek uit NL. heb er zin in en heb vrijkaartjes. (ik blijf een sloeber he) zaterdag naar een gratis concert van de Tribute to Bob Marley band. vorig jaar waren ze ook hier en ze zijn echt heel goed. lekker unwinden op wat reggaeklanken.
en binnenkort koninginnedag natuurlijk. vorig jaar ook een groot feest. daar gaan we dit jaar weer voor. maar daar zal ik jullie in mijn volgende post alles over vertellen en er zullen ongetwijfeld ook foto's op facebook komen.
dag lieve mensen, geniet vast van de lente daar. doe ik het ook
kus
foto's zijn al te bewonderen op mijn facebookpagina. (check the pose players)
dat is nu precies bij mij het geval. hopi bon dus.
dag lieve mensen, geniet vast van de lente daar. doe ik het ook
kus
25 April 2010 - 10:10
Elly:
Fijn om te lezen dat het zo goed gaat.
Hier begint het langzaam een beetje zomer te worden, af en toe nog een "nachtvorstje" maar vooruit, na afgelopen winter is iedereen blij met een beetje zon.
Blijf genieten en "drive carefully"!
Liefs -
26 April 2010 - 07:18
Maya:
Gaan wij ook nog even bijkletsen over 2 weken? Hoop je wel weer even te zien!